Jack and Co

Maatwerk

Een maatpak van Jack and CO zit niet alleen zeer comfortabel maar is ook van hoogwaardige kwaliteit en erg duurzaam. In tegenstelling tot een confectiepak is een maatkostuum helemaal aangepast aan uw lichaamsbouw zodat het overal mooi aansluit. Dankzij de kwaliteitsstoffen die we voor iedere outfit gebruiken, heeft u bovendien jaren plezier van een maatpak of hemd op maat gemaakt bij Jack and CO.

Omdat een maatkostuum altijd wordt ontworpen op basis van uw eigen stijl en persoonlijke voorkeur is het eindresultaat een uniek stuk dat uw karakter in de verf zet. Dat kan heel subtiel of net iets opvallender, aan u de keuze! We hebben een uitgebreid assortiment stoffen, kleuren, prints, manchetknopen... beschikbaar zodat u gegarandeerd uw smaak vindt. 

Wilt u nog een stapje verder gaan en een extra persoonlijke toets geven aan uw maatkledij? Wij borduren met veel plezier uw naam, initialen of logo op uw maatpak, hemd, overjas … en realiseren uw ontwerp precies zoals als u het wilt. 

Heeft u al een concreet idee of twijfelt u nog over bepaalde elementen? Wij bieden al onze klanten professioneel advies en een persoonlijke begeleiding. Onze opdracht is pas geslaagd als u bij uw maatkostuum ook een glimlach draagt.

Maatopname

U kan het hele jaar door bij Jack and CO terecht voor een maatopname. U krijgt dan persoonlijk advies en we nemen uw maten zeer nauwkeurig op om een perfecte pasvorm van uw maatkostuum of maathemd te verzekeren. U heeft bovendien steeds de keuze uit onze uitgebreide basiscollectie stoffen en modellen. 

Twee maal per jaar, in maart en in september, organiseert Jack and CO een speciaal evenement om het nieuwe aanbod kwaliteitsstoffen en modellen voor het komende seizoen voor te stellen. Onze eigen meester-kleermaker Jack toont u dan met veel plezier de nieuwe stof- en stijltrends voor maatpakken en geeft u persoonlijk advies. Iedereen is welkom om vrijblijvend een kijkje te komen nemen, uw maten te laten opnemen, een bestelling te plaatsen of voor advies op maat.