Jack and Co

Collectie stoffen

U kan op elk moment kiezen uit onze ruime basiscollectie kwaliteitsstoffen en modellen. Wilt u een donker maatpak met een licht hemd of eerder een lichter kostuum met een bijpassend maathemd? Ziet u graag effen stoffen of liever een bepaald dessin? Het kan allemaal bij Jack and CO! Bovendien hebben we een mooi assortiment accessoires zoals manchetknopen, dassen, … zodat u uw outfit tot in de kleinste details kan afwerken. 

Als u graag een pak op maat laat maken met de laatste nieuwe stoffen of in het nieuwste model, kom dan zeker eens naar een van onze voorjaars- of najaarsevenementen. De meester-kleermaker stelt dan de nieuwe collectie voor en vertelt u meer over de nieuwste trends. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwe voorstellingen of klik hierboven op events voor de volgende data.

Op uw maat...

Ongeacht de stof of de snit die u kiest, Jack and CO zorgt ervoor dat uw kledij altijd volledig op uw maat en lichaamsbouw wordt gemaakt. We werken niet met standaardmodellen of standaardontwerpen waarbij enkel nog de lengte of breedte moet worden aangepast. Wanneer u kiest voor een maatkostuum van Jack and CO dan bent u zeker dat dit volledig naar uw lichaam en ontwerp wordt gerealiseerd. 

Of u graag een pak, hemd of mantelpakje laat maken voor op kantoor, voor een feest of een andere gelegenheid, wij zorgen ervoor dat u een exclusieve outfit heeft waarmee u altijd net dat tikkeltje extra klasse uitstraalt.